Fingers crossed voor de Kruisbek

December 10, 2014  •  Leave a Comment

Al jaren hoor ik ze over vliegen, maar nooit kwamen ze drinken. Nu was elders al het water bevroren en hielp een keteltje warm water om ze naar mijn vijvertje te dresseren. Dorstig als ze zijn. Dit type snavel is handig om de zaden uit dennenappels te peuteren. Linksom of rechtsom gekruist is exemplarisch. Ooit kwam er een buurvrouw vragen of ik de snavel recht kon zetten. Er was er eentje tegen haar raam gevlogen en lag versuft in haar hand. Het was haar na een aantal pogingen niet gelukt om het kruis eruit te buigen. Het is te hopen dat ze nog even blijven hangen bij mijn vijver. En dat ze geen goedwillende buurvrouwen meer tegen komen.

Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill Fingers crossed for the CrossbillFingers crossed for the Crossbill
 


Comments

No comments posted.
Loading...

Keywords
Archive
January February March April May June July August September (5) October (1) November December (4)
January February March (3) April May June July (2) August September (1) October (2) November (2) December (2)
January (1) February (3) March (1) April May (2) June (1) July (1) August September October (2) November December
January February (1) March April (1) May June July (1) August September October (1) November December (1)
January February March April May June July August September October November December (1)
January (1) February March (2) April May (1) June July August (1) September October November (1) December
January February March April May June July August September October November December
January (1) February March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March (1) April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December