Opleiden van een nieuwe generatie

In 2013 heeft Bart Fotografie een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan; professioneel workshops geven aan kinderen van 7 tot 13 jaar. Lesgeven zit mij in het bloed en wat is er nou mooier dan lesgeven aan kinderen in fotografie en natuur tegelijkertijd.


STIX_logo_6DEFSTIX_logo_6DEF

Na vele jaren rondgezworven te hebben in de Nederlandse natuur vond ik het tijd worden om jonge kinderen daar ook deelgenoot van te maken. Nou ben ik geen bioloog of ecoloog, maar ik weet wel alles van fotografie. Door mijn strooptochten door diverse natuurgebieden heb ik veel kennis opgedaan van alles wat ik daar heb gefotografeerd.
Kinderen komen nog maar weinig in de natuur. Maar als je ze een fotocameraatje in handen geeft, met een opdracht en een wedstrijd, dan gaan ze maar al te graag mee. Een mooi moment om je Natuur- en Milieudoelstellingen te implementeren in de toekomstige generatie. In samenwerking met diverse natuurorganisaties geeft KidzKlix het hele jaar door, door heel Nederland en met een groep enthousiaste fotografen workshops aan kinderen via diverse organisaties.

Onze opdrachtgevers zijn:

Buitenschoolse opvang, Naschoolse opvang, Kinderdagverblijven, Basisscholen, Speciaal onderwijs, 
Bijzonder onderwijs, Scouting, Dierentuinen, Zorgboerderijen, GGZ-instellingen, Kinderziekenhuizen, Recreatieparken, 
Evenementenorganisaties, Kinderkampen, Particulieren.

 

Kijk voor alle informatie op www.kidzklix.nl Graag tot ziens in de natuur. Want van nature klikt het!