Poëtische paddenstoelen, plat op je buik

Zo aan het einde van de zomer tot aan de winterperiode komen de paddenstoelen weer tot leven. In vele varianten schieten ze de grond uit. Een schitterend onderwerp om in alle rust je camera op uit te testen.

De camera
Korte uitleg over de basistechniek van een camera in combinatie met lenzen en de lichtomstandigheden. We gebruiken geen kunstlicht, maar werken met natuurlijke omstandigheden.

Het onderwerp
Vooraf heb ik voor jou al de plekjes verkend waar we mooie paddenstoelen, korstmossen, schimmels en zwammen kunnen aantreffen. Maar gaandeweg zullen we ook samen op speurtocht gaan.

De nabewerking
Een foto uit welke camera dan ook, is niet af. Dus leg ik uit wat je minimaal moet doen aan een beeld, zodat je er echt het allerbeste uithaalt.

De cursus is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden die al wel weten hoe je foto’s moet maken met de eigen camera, maar die er dus meer uit willen halen. Zowel tijdens het fotograferen als in de nabewerking. We starten van 9.00 uur tot 10.00 uur met de theorie. Dan gaan we tot 15.00 uur fotograferen. Daarna behandelen we de foto nabewerking tot 16.00 uur. Dat zal plaats vinden in Garderen, maar kan eventueel ook bij jou op de pc, of laptop.

Kosten per persoon; 195 euro (de tweede en volgende persoon tegelijkertijd aangemeld, 150 euro).
Annuleringskosten na bevestiging reservering zijn € 75,00, tenzij er een nieuwe datum wordt gevonden. Bij annuleringen binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop zijn de kosten € 75,00 ongeacht of er een nieuwe datum wordt overeengekomen.
Groepsgrootte tot maximaal 4 personen. Koffie, thee, frisdranken zijn inbegrepen. Reiskosten, lunch en eventuele entree is voor rekening van de cursist.
De workshops kunnen alle dagen van de week gegeven worden gedurende het gehele paddenstoelenseizoen.


Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar [email protected]