Workshop macrofotografie, oog voor het kleine

Het gehele jaar door is er wel een macro onderwerp te vinden dat de moeite waard is. Wellicht dat de maanden januari, februari en maart wat saai zijn, maar met een beetje vorst verandert dat al gauw. Ik geef de workshops voor diverse macro onderwerpen, afhankelijk van het seizoen en de wensen. Ook deze workshop bestaat uit drie modules.

De camera
Korte uitleg over de basistechniek van een camera in combinatie met lenzen en de lichtomstandigheden. We gebruiken geen kunstlicht, maar werken met natuurlijke omstandigheden.


Het onderwerp
Vooraf heb ik voor u al de plekjes verkend waar we mooie macro onderwerpen kunnen aantreffen. Maar gaandeweg zullen we ook zelf op speurtocht gaan in diverse biotopen.

De nabewerking
Een foto uit welke camera dan ook, is niet af. Dus leg ik uit wat je minimaal moet doen aan een beeld, zodat je er echt het allerbeste uithaalt. Dat zal plaats vinden in Garderen, maar kan eventueel ook bij jou op de pc, of laptop.

De cursus is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden die al wel weten hoe je foto’s moet maken met de eigen camera, maar die er dus meer uit willen halen. Zowel tijdens het fotograferen als in de nabewerking. We starten van 9.00 uur tot 10.00 uur met de theorie. Dan gaan we tot 15.00 uur fotograferen. Daarna behandelen we de fotobewerking tot 16.00 uur.

Kosten per persoon; 195 euro (de tweede en volgende persoon tegelijkertijd aangemeld, 150 euro).
Annuleringskosten na bevestiging reservering zijn € 75,00, tenzij er een nieuwe datum wordt gevonden. Bij annuleringen binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop zijn de kosten € 75,00 ongeacht of er een nieuwe datum wordt overeengekomen.
Groepsgrootte tot maximaal 4 personen. Koffie, thee, frisdranken zijn inbegrepen. Reiskosten, lunch en eventuele entree is voor rekening van de cursist.

Groepsgrootte tot maximaal 4 personen.
Koffie, thee, frisdranken en reiskosten zijn inbegrepen, lunch is voor eigen rekening.
De workshops kunnen alle dagen van de week gegeven worden tussen 1 april en 1 november.


Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar [email protected]