Fotogroep, samen leer je meer

Onze fotogroep is een club enthousiaste amateurfotografen die zich gedurende het jaar wil verbeteren in de volle breedte van de fotografie. Ben jij een fotograaf die al best aardige plaatjes maakt, maar die een stapje hoger wil, sluit je dan aan bij onze fotogroep. Bart Fotografie organiseert vier praktijkdagen in het jaar. Aan deze praktijkdagen is een terugkom avond gekoppeld waarin we de gemaakte foto’s bespreken en gaan we in op de bewerking van foto’s.

Tijdens alle vier de dagen wordt je begeleid door Bart Stornebrink en krijg je veel tips en aanwijzingen. Er worden praktische opdrachten gegeven waar je ter plaatse feedback op krijgt.
De groep zal uit maximaal acht personen bestaan, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer en je er dus het maximale uithaalt. De cursus is geschikt voor iedereen die al wel weet hoe zijn of haar camera werkt, maar die er meer uit wil halen. Compact, hybride, systeem en spiegelreflex camera’s zijn allemaal van harte welkom. De camera moet wel in te stellen zijn op de functies Av (diafragma voorkeuze), Tv (sluitertijd voorkeuze) en M (handmatige instellingen voor beiden).

 

Zoet water Bart Fotografie-055Zoet water Bart Fotografie-055   Waterjuffers, Bart Fotografie-063Waterjuffers, Bart Fotografie-063

De Stad Bart Fotografie-313De Stad Bart Fotografie-313OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Mens actief, Bart Fotografie-111Mens actief, Bart Fotografie-111

De vier thema’s zijn:

1. Landschapsfotografie

2. Macrofotografie

3. Straat- of reisfotografie

4. Snapshot portretfotografie

Het programma van een praktijk dag ziet er als volgt uit:
9.00-10.00 uur ontvangst met koffie/thee met wat lekkers en start briefing
10.00- 12.00 uur fotograferen
12.00- 13.00 uur lunch
13.00-15.00 uur fotograferen
15.00 uur einde praktijk dag

Voor elk thema hebben we een andere vertrek en lunchlocatie. Die wordt daags tevoren aan de deelnemers doorgegeven. Dit is afhankelijk van de keuze van dat moment. Beschikbaarheid locatie, spreiding, weersomstandigheden, openingstijden, etc. zijn dan bekend.

Het programma van de terugkom avond luidt als volgt:
19.30 uur ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
en start presentatie van de ingezonden beelden
20.30 uur pauze
21.00 – 22.00 uur verdere bespreking ingezonden beelden
en een demonstratie van fotobewerking in Lightroom en Photoshop.

Kosten:
Voor de vier praktijkdagen en de vier terugkom avonden betaal je totaal € 750,00.
In deze prijs zitten alle kosten verwerkt. Je ontvangt 10% korting als jij je samen met iemand anders tegelijk inschrijft.
Je betaalt in 4 termijnen, maar krijgt ook 10% korting als je alle vier modules ineens vooruit betaalt.


Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar [email protected]