Maak van je feest een fotofeest!

Als je een feestje hebt te vieren, waarom dan geen fotofeestje?! Ik heb een fotoconcept ontwikkeld dat zowel voor kinderen als voor volwassenen is toe te passen.

Dit is de essentie: Met de fotograaf gaan we naar een mooi natuurgebied in de buurt. De deelnemers krijgen individueel of in duo’s een leencamera in handen en na wat tips en spelregels worden zij voor een bepaalde tijd met diverse opdrachten het veld in gestuurd onder begeleiding van de fotograaf. Er is genoeg ruimte voor interactie, vondsten, verwondering, magische momenten, ontspanning, etc. Na de natuurtocht selecteert de fotograaf een aantal beelden en presenteert die aan de groep. De groep jureert en kiest de winnaar die wordt beloond met een leuke prijs.

Kosten van het fotofeest zijn 300 euro per groep, exclusief reiskosten en de prijs voor de winnaar. De organisator regelt de versnaperingen en het vervoer. De fotofeestjes worden door heel Nederland gegeven op alle dagen van de week en duren maximaal 4 uur. Geschikt voor deelnemers vanaf 7 tot dik over de 80. Dus ook leuk als familie uitje.
Deze feestelijke workshop kan gegeven worden op elke dag van de week, het gehele jaar door en door geheel Nederland.


Van het feest maakt de fotograaf een sfeerreportage die naderhand ter beschikking wordt gesteld.

Bel 0653384575, of mail naar [email protected]