Workshop fotobewerking, maak je foto's mooier

Over het nabewerken van foto's doen veel theorieën de ronde. En natuurlijk zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Mijn ervaring als workshopleider is, dat veel mensen 'angst' hebben voor de computerbewerking van hun foto's. Het zou teveel tijd kosten en software is duur en moeilijk, zo vinden ze.

Ik heb speciaal voor die mensen een 'workflow' opgezet die je in een paar eenvoudige en makkelijk te onthouden stappen leidt van je RAW beeld naar een prachtige beeldschermafbeelding in JPG. Ik gebruik daarvoor een fotoselectie programma (ACDSee), een RAW editor (Lightroom) en een nabewerkingspakket (Photoshop).

De workshop is dus vooral voor beginners op dit terrein. We gebruiken niet alle toeters en bellen van deze software pakketten, maar alleen het hoogst noodzakelijke. De workshop duurt maximaal 3 uur en wordt gegeven in Garderen. We bewerken jouw eigen beeld dat jezelf meeneemt, of dat je op één van mijn workshops hebt gemaakt. De workshop kan op alle dagen van de week gegeven worden en op alle tijdstippen. Dus ochtend, middag, of avond. Koffie en gebak zijn inbegrepen.

Kosten € 85,00 all-in.

Wil je liever aan jouw eigen pc met jouw eigen software worden bijgeschoold, dan kost deze workshop € 125,00 all-in.

Schrijf je hier in, of bel 06 53384575, of mail naar [email protected]

Onderstaand zie je voorbeelden van foto's na bewerking en voor bewerking.